Een nieuwe kans voor uw meubels

Leestijd: 2 minuten
Meubels opnieuw stofferen
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Een nieuwe kans voor uw kapotte stoel of bank

Na jarenlange trouwe dienst is uw favoriete meubelstuk allicht beschadigd of versleten. U kunt er uiteraard voor kiezen de stoel of bank te verwisselen voor een andere, denk aan stijlen zoals botanisch industrieel interieur. Toch zijn mensen soms nog erg blij met hun favoriete stoel of bank en doen ze deze liever niet weg. In dit geval is het optie uw stoel of bank een tweede leven te geven met behulp van herstoffering of meubelreparatie. Herstofferen is mogelijk van moderne bank tot antieke stoel. Ook bij de keuze voor meubelreparatie zijn er veel dingen mogelijk. In sommige gevallen hoeft alleen het leer opnieuw gespoten te worden, in andere gevallen wordt de stoel of bank volledig gerestaureerd. Na de meubelreparatie ziet uw meubel er weer geweldig uit en kan deze weer vele jaren mee. Zo geeft u uw meubel een nieuw leven!

Meubelstoffering en meubelreparatie kent meerdere voordelen

Is uw meest comfortabele relaxstoel doorgezakt? Geef ‘m een nieuwe kans door te kiezen voor meubelreparatie of -stoffering. Eén voordeel is vanzelfsprekend dat u uw meubel kunt blijven gebruiken. Echter brengen meubelreparatie en herstoffering nog vele andere voordelen met zich mee. Zo is een antieke stoel of bank restaureren een stuk milieuvriendelijker dan een nieuw meubelstuk aanschaffen. Daarnaast is dat het aanschaffen van nieuw meubilair vaak prijziger is dan het herstellen van een versleten meubel. De uitkomst van herstoffering of meubelreparatie? Een meubel dat er weer als nieuw uitziet! Lees hier meer over meubelstofferingen: https://www.arendsstofferingen.nl/

Uw favoriete meubel laten repareren bij een ambachtelijke meubelstoffeerderij

Uiteraard wilt u dat uw kapotte bank of stoel er na reparatie weer gloednieuw uitziet. Bij Arends Stofferingen wordt er altijd gegaan voor een optimaal resultaat. Bij Arends kunt u met elke bank of stoel terecht. Van moderne stoel tot leren fauteuil en van herstofferen tot complete renovatie. De mogelijkheden zijn groot en u zult perplex staan van het resultaat. Eerlijk vakmanschap is één van de kernwaarden. Dit vindt u zoal terug in goede service en een gratis offerte. Twijfelt u of herstoffering of reparatie een optie is voor uw versleten meubel? Neem dan vrijblijvend contact op. Meubelreparatie en -stoffering is bijna altijd een mogelijkheid én een goede investering.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin