Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn: je badkamer in slechts één dag renoveren.

Maar wat als ik je vertel dat dit echt mogelijk is met onze wandpanelen? Wandpanelen vormen dé oplossing voor het tegelprobleem in de badkamer. Geen gedoe met slopen, geen stof, geen puin, en geen wekenlange overlast. Hoe werkt dit? In deze blog duik ik dieper in op het proces van het renoveren van een badkamer in één dag, zonder in te leveren op stijl en kwaliteit.

De voordelen van wandpanelen zijn talrijk:

  • Geen sloopwerk nodig: De oude tegels in de badkamer kunnen gewoon blijven zitten.
  • Minder afval: Omdat er geen sloopwerk nodig is, wordt er minder afval geproduceerd.
  • Gratis op maat gezaagd: Wij zagen alle 4 mm wandpanelen gratis op maat voor je.
  • Eenvoudige montage: De wandpanelen kunnen gemakkelijk over de bestaande tegels worden gemonteerd.
  • Eenvoudig schoon te maken: Als bijkomend voordeel heb je ook geen last meer van voegen die vies worden door schimmel en kalkaanslag. Met alleen een sopje en een zachte doek zijn je wandpanelen weer schoon.

Snelle montage in één dag!

Zodra je bestelling binnen is, kun je direct aan de slag! Begin met het grondig reinigen en drogen van de huidige (tegel)wand. Vervolgens licht schuren van de achterkant van het paneel en het monteren met behulp van High Tack kit tegen de wand. Nadat dit is voltooid, gebruik je speciale Alcoxy siliconenkit om het wandpaneel af te werken. Voor een extra touch kun je ook afwerkingsprofielen toevoegen, afhankelijk van je voorkeur!

Het gebruik van onze wandpanelen vermindert niet alleen de tijd die nodig is voor renovatie en montage, maar geeft ook een moderne en strakke uitstraling aan je badkamer.

In no-time een frisse uitstraling in jouw badkamer

Het renoveren van een badkamer binnen één dag is een flinke klus, maar met onze wandpanelen wordt het een stuk eenvoudiger. Binnen de kortste keren kun je genieten van een geheel nieuwe uitstraling in jouw badkamer, en dat allemaal zonder wekenlange overlast!